إعـــــــلان

تقليص
لا يوجد إعلان حتى الآن.

مغتــــــــــــــــاظ أنـا .......

تقليص
X
 
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • مغتــــــــــــــــاظ أنـا .......

    مغتاظ أنا .......
    من حثالة قوم يضحكون على الناس ويبيعونهم الوهم مستغلين مناصبهم وسلطتهم (الدينية) كآباء وأساقفة


    مغتاظ أنا .......
    من شيطان ضال مضل يحرف كلام كتابه وتعاليم دينه حسب هواه الشخصى ومصلحته المادية واضعا كلامه وتعاليمه فوق كلام (الرب)


    مغتاظ أنا .......
    من خنزير قذر نجس جبان يتطاول على الإسلام والمسلمين جهارا نهارا فى وسائل الإعلام ولا أحد يردعه ويحاكمه بتهمة السب والقذف العلنى والإساءة للأديان


    مغتاظ أنا .......
    من حثالة قوم يزعمون أن الخلاص بأيديهم مقابل التسليم الأعمى وإغلاق العقول ويفرضون على أتباعهم مبدأ (صدق ولا بد أن تصدق) مع أن كتابهم يقول إذا كان الأعمى يقوده أعمى سقطا معا فى الحفرة !!!


    مغتاظ أنا .......
    من حثالة قوم يحرمون ما أحل الله ويبيحون ما حرم الله وينتهكون أعراض النساء بإسم الإعتراف والتعميد


    مغتاظ أنا .......
    من شرذمة قليلون يستولون على أموال أتباعهم تحت مسمى العشور والنذور ليملأوا جيوبهم من الحرام والسرقة وبطونهم من السحت


    مغتاظ أنا .......
    من حثالة قوم يعلمون تماما أنهم على ضلال وأن كتابهم محرف ويصرون على التمادى فى الضلال فيحرفون التفاسير لتغطية عورات كتابهم لإقناع أتباعهم تحت مسمى (المعانى الروحية)


    مغتاظ أنا .......
    من حثالة قوم يتشدقون بمقولة (أحبوا أعدائكم باركوا لاعنيكم أحسنوا إلى مبغضيكم صلوا لأجل الذين يسيئون إليكم ويضطهدونكم) وفى الخفاء يحيكون الخطط والمؤامرات لتدمير الإسلام واستئصال تابعيه


    مغتاظ أنا .......
    ممن يتخذون الكذب والنفاق والزيف والخداع والتنكر شعارا لهم ويقولون (كونوا حكماء كالحيات ودعاء كالحمائم) و(إذا كان مجد الرب يزداد بكذبى فلم أدان بعد كخاطىء)


    مغتاظ أنا .......
    ممن يلقون الشبهات جزافا على الإسلام والقرآن والسنة ناسين ما تحفل به نصوص كتابهم المقدس من مصائب وسفالات وقذارة وما تحض عليه عقيدتهم من جرائم وأهوال


    مغتاظ أنا .......
    من أناس كالأنعام بل هم أضل سبيلا يؤمنون بكتاب محرف لم يترك نبيا طاهرا إلا وشنع عليه بالباطل وينسبون فيه للرب كلاما لا يليق وصفات كلها شتائم وإهانة شلت أيديهم ولعنوا بما قالوا


    مغتاظ أنا .......
    ممن يهاجمون الإسلام ويدعون أنه انتشر بالسيف حقدا وحسدا وينسون تصرفاتهم الغوغائية من قتل وحبس وتعذيب مع من يهديهم الله من أتباعهم فيسلم

    مغتاظ أنا .......
    من رعاع قوم يتشدقون بمقولة (الله محبة) ويمولون بالمال والسلاح حملات إبادة المسلمين فى فلسطين وأفغانستان وسائر البلاد سرا


    مغتاظ أنا .......
    من حثالة قوم يقنعون أتباعهم بالشرك بالله ونسبة الولد إليه ويطمسون على عقولهم بحجة أن العقل البشرى لا يمكن أن يستوعب الله


    مغتاظ أنا .......
    من حفنة أوباش تمتلىء قلوبهم بالحقد الأعمى وضمائرهم بالنيات السوداء وعقولهم بالرغبة فى الإنتقام وينفثون سمومهم فى أتباعهم بأنهم مضطهدين ومعذبين لكى يظلوا كارهين لكل ما يمت للإسلام بصلة


    مغتاظ أنا .......
    من أن أرى النصارى يصفون هذه الأشكال النجسة بالقداسة تلك الصفة التى لا تجوز إلا لله وحده وهم أبعد ما يكون عن الخلق الحميد فضلا عن الطهارة فضلا عن القداسة


    مغتاظ أنا .......
    أن أرى النصارى نحاورهم بكل حب ونناقشهم بالعقل والمنطق ونبين لهم بالحجة والبرهان ثم يرفضون الحق والإعتراف به ويفضلون السبيل الأعوج على الصراط المستقيم

    مغتاظ أنا .......
    أن أرى خيرة العقول المبدعة فى كل مجالات الحياة العلمية .. عقول تفرز الإبتكارات والإختراعات العظيمة ولا تفكر فيما يقوله لها هؤلاء المضلين وتتبعهم كالعميان الذين لا يبصرون

    مغتاظ أنا .......
    أن أرى النصارى يقاوحون ويستكبرون مع أننا لا نريد لهم إلا الخير والنجاة ولن ينفعنا إيمانهم ولن يضرنا كفرهم ويفهمون مقصدنا أننا نريد لهم الضلال ونحقد عليهم لأنهم قد نالوا الخلاص !!!

    مغتاظ أنا .......
    مغتاظ أنا .......
    مغتاظ أنا .......



  • #2
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    ما ذكرته أخي الحبيب فكري واقع لا مفر منه
    وهذه مشيئة الله في عباده كنوع من الابتلاء
    ولا حول ولا قوة الا بالله
    وحسبنا هو ونعم الوكيل
    بارك الله فيكم ووهبكم العلم النافع والعمل الصالح

    تعليق


    • #3
      لا تغتاظ

      الله بيحاسبهم على كل شي

      عبورهـ سابقا

      تعليق


      • #4
        السلام عليكم ورحمة الله وبركاته *اخى الفاضل فكرى لماذا تغتاظ انت؟ فليموتوا هم بغيظهم وعلى الرغم من كل ما ذكرته اخى الفاضل فان البشرى خير باعداد النصارى الذين يدخلون الاسلام كل يوم **اللهم انصر الاسلام واعز المسلمين واعلى بفضلك كلمتى الحق والدين**
        ابصرت
        طريقى
        فى الدنيا **وعلمت بأن
        الله
        معى * وتسامت
        روحى
        للعليا **فغسلت
        ذنوبى
        من دمعى

        *
        *******************************

        تعليق


        • #5
          الحمدلله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه أجمعين

          أخي الحبيب : فكري

          لا تغتاظ ولا تهتم ولا تشغل بالك
          نحن علي الحق ان شاء الله
          وما نملك الا الدعوة بالرفق واللين
          وارجو من الله ان نعذر يوم القيامة
          بالجهود المتواضعة التي نقدمها في
          سبيل نصرة دين الحق والدفاع عن
          حبيب الرحمن محمد

          أخي الحبيب :
          تذكر قول الله تعالي :
          {إِنَّكَ لَا تَهْدِي مَنْ أَحْبَبْتَ وَلَكِنَّ اللَّهَ يَهْدِي مَن يَشَاءُ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ }القصص56

          موفق بإذن الله ... لك مني أجمل تحية .

          تعليق


          • #6
            ممتن جدااا لمروركم الغالى العطر
            إخوتى الكرام الأفاضل

            دكتور محمد عامر
            عبـــورة
            دموع التائبين
            أبو حازم السلفى


            شـكــ وبارك الله فيكم ـــرا لك ... لكم مني أجمل تحية
            ومع ذلك ...
            فما زلت مغتاظا وحزينا ... يشهد الله


            تعليق


            • #7
              فما زلت مغتاظا وحزينا ... يشهد الله
              اولأ هى متغاظ مش مغتاظ
              اخى الفاضل / فكرى بارك الله فيكم بعيد عن الغيظ والمتغاظين
              وعن نفسى تواجدت فترة من حياتى فى بلد ملحد سكانه مليار ونصف
              وكنت انظر للناس وأكلم نفسى
              كل الناس دى كفار ميعرفوش ربنا
              حتى تذكرت الأيه الكريمه
              (وأذ اخذ ربك من بنى أدم من ظهورهم ذريتهم وأشهدهم على أنفسهم ألست بربكم قالوا بلى شهدنا أن تقولوا يوم القيامة أنا كنا عن هذا غافلين)

              فربهم اعلم بهم
              فدع لنفسك السكينه
              بارك الله فيكم حميتكم لدين الله
              وجزاكم خير الجزاء
              التعديل الأخير تم بواسطة Doctor X; الساعة 17-12-2011, 09:48. سبب آخر: تصحيح الآية الكريمة

              تعليق


              • #8
                السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
                بل هي مغتاظ وليس متغاظ أخي عبدالله
                وبلاش تقطع هدومك

                تعليق


                • #9
                  مغتاظ أنا .......وانا كمان مغتاظه

                  تعليق


                  • #10
                    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

                    أخى الفاضل دكتور فكرى:
                    لاتغتاظ ولا تحزن فهناك حكمة لله سبحانه وتعالى فى ذلك



                    " وَلَوْ شَاءَ رَبُّكَ لَآمَنَ مَنْ فِي الْأَرْضِ كُلُّهُمْ جَمِيعًا أَفَأَنْتَ تُكْرِهُ النَّاسَ حَتَّىٰ يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ (99) وَمَا كَانَ لِنَفْسٍ أَنْ تُؤْمِنَ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَيَجْعَلُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِينَ لَا يَعْقِلُونَ (100) " (يونس 99-100)



                    " لَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَفْسَكَ أَلَّا يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ (3) إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَيْهِمْ مِنَ السَّمَاءِ آيَةً فَظَلَّتْ أَعْنَاقُهُمْ لَهَا خَاضِعِينَ (4)" ( الشعراء 3 - 4 )



                    وَيُنْذِرَ الَّذِينَ قَالُوا اتَّخَذَ اللَّهُ وَلَدًا (4) مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ وَلَا لِآبَائِهِمْ كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا (5) فَلَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَفْسَكَ عَلَىٰ آثَارِهِمْ إِنْ لَمْ يُؤْمِنُوا بِهَٰذَا الْحَدِيثِ أَسَفًا (6) (الكهف 4 : 6)

                    التعديل الأخير تم بواسطة ebnat fatima; الساعة 10-10-2010, 01:13.

                    لَّن يَسْتَنكِفَ الْمَسِيحُ أَن يَكُونَ عَبْداً لِّلّهِ وَلاَ الْمَلآئِكَةُ الْمُقَرَّبُونَ وَمَن يَسْتَنكِفْ عَنْ عِبَادَتِهِ وَيَسْتَكْبِرْ فَسَيَحْشُرُهُمْ إِلَيهِ جَمِيعًا
                    (النساء:172)



                    تعليق


                    • #11
                      وبصراحة أكثر ما يغيظنى هو الإصرار على التعامى والإستهبال والمقاوحة بكل غرور :

                      ----------------------------------------------------------------

                      1 - شريعة تقول بصراحة (لا إله إلا الله) تبقى غلط .... ويا مرحب بالشريعة اللى تقول الله ثلاثة - وساعات أربعة - عشان لما واحد يموت يفضل عندنا اثنين لغاية اللى مات ما يقوم بالسلامة !!!!

                      2 - شريعة تقول بصراحة (محمد رسول الله) تبقى غلط .... ومليون مرحبا بالشريعة اللى تقول الرسول ده واحد يهودى كان بيحارب الرب ويضطهده بكل قوته لغاية ما شافه فى الحلم بيقول له بتوسل : (بتضطهدنى ليه بس يا شاول يا حبيب قلبى) !!!!

                      3 - شريعة عندها كتاب محفوظ تبقى غلط .... والصح هو الكتاب اللى لامم كتب من هنا ومن هناك .... كتب يهود على كتب تلاميذ مكتوبة من الذاكرة على شوية قصص حروب على شوية حكم على شوية رسائل شخصية على شوية أحلام وكوابيس على شوية تاريخ وجغرافية وحساب وهندسة على شوية أفلام جنسية ..... وأهو كله ماشى وينفع وقت الشدة !!!!!!

                      4 - شريعة كتابها مصان من تحريف كلمة أو حتى حرف تبقى مضروبة ..... وعشرة على عشرة لشريعة يعترف قساوستها بوجود أخطاء نساخ رهيبة وتحريفات فيها ولا أهمية للأخطاء فهى غير مقصودة وغير مؤثرة وكانت هوامش واتكتبت بالخطأ سهوا وعفويا وهى فى كل الأحوال غير مهمة بحكم أن البشر مش معصومين .... فحنعمل إيه يعنى ؟؟ ناسخ وغلط ... عيل وغلط ... نمده على رجليه ولا نلطشه قلمين ولا نذبحه ولا نحرق الكتاب المقدس كله عشان تستريحوا ولا إيه بالضبط يا مسلمين انتو !!!!!!

                      5 - شريعة تقول بصراحة (أن الدين عند الله الإسلام) غلط .... وشريعة حتى إسم الديانة نفسه مش مذكور فيها ولا مرة تبقى (هنجف ولوز) ... وإيه يعنى ماحنا عارفين ان الدين ده إسمه المسيحية ... الكتاب المكدس تخين وعريض حيتكتب فيه إيه ولا إيه بس .... هو سجل مدنى ولا سركى !!!!!

                      6 - شريعة تحترم كل أنبياء ورسل الله تعالى وتشهد لهم تبقى باطلة .... وديانة وثنية بتشنع عليهم يبقى مظبوووووووووط ... ماهو حتما ولزما لازم نثبت أن يسوع هو الإنسان الوحيد الذى بلا خطية ولن يكون ذلك إلا بإلصاق التهم بكل من سواه !!!!!

                      7 - شريعة تقول (قل هو الله أحد) ما نعرفش .... نعرف اللى بتقول ثلاثة فى واحد .... وخمسة فى ستة بثلاثين يوم ... هو يعنى الواحد حيعرف ربه بالساهل كده ؟؟؟ لازم تبحث يا أخى وتحل لوغاريتمات وجذور مربعة ومكعبة وتجمع وتطرح وتضرب وتقسم وتتخيل لغاية ما تعرفه ... ولو معرفتش تفهم عنك ما فهمت يا أخى هو سيادتك لو ما فهمتش يبقى الرب مش موجود ؟؟؟ طبعا لأ ... إنت اللى حمار وما بتفهمش عشان فى التعميد قسيسك ما نفخكش كويس بالروح القدس .... لو كان نفخك كنت فهمت يا مهوى انت ... ثم انت مالك يا مسلم ؟؟ شريعة وعاجبانا ... إنت إيه اللى مزعلك .... تفهم ما تفهم ده ما يهمناش ... لأن انت فاهم وعامل طناش ... فخليك فى حالك ولا تخليناش .... نسلط عليك القلم واللسان .... هنا شقلبان !!!!!

                      8 - شريعة تقول أن (كل امرىء بما كسب رهين) تبقى غلط خاااااااالص .... الصح هو الشريعة اللى تضمن لنا الخلاص مهما عملنا ... ما هو فاتورة الذنوب مدفوعة نقدى مقدما والحساب خلاص اتظبط والخروف انذبح ودمه ساح ... ربنا يسامحك يا سيدنا آدم يا أبونا لو ما كنتش غلطت ما كانش ربنا مات محسور ومقتول ومضروب ومتفوف على وشه وشارب خل ومدقوق فى الخشب بسببك !!!!!

                      9 – شريعة بتأمر بالعفة والإستقامة ومحاسن الأخلاق ما تمشيش دلوقت خالص .... شريعة العصر (حرية ... إنطلاق .... حب .... خمرة .... خنازير .... نسوان) هى دى الشريعة التمااااااام .... ومتخافش من حاجة خالص ... كلها مشوار صغير لأقرب كنيسة تخش مع اللى بيخشوا وتدفع المعلوم - وانت وذوقك فى البقششة - والقسيس اللى هناك يدعيلك ويصليلك ويبخرك ويرشمك ويديك فطيرة ناشفة وكاس مزة تاكلهم بألف هنا وشفا على صدرك وبطنك ويحلك من خطاياك ولو زودت الإكرامية يحلك من ذنوب لسة حتعملها كمان.... وتخرج ملعلع وآخر فللى .... شوفت قد إيه كرم الرب يا مؤمن ... أمال يعنى المسيح فداك بدمه يعنى إيه ؟؟؟ أكيد انت يا مسلم مفروس من الحتة دى بالذات ... عموما لو عاوز تتفضل أهلا بيك الرب فاتح لك دراعاته وانت اللى مش راضى !!!!

                      10 - شريعة تكرم الإنسان وتحترم عقله المفكر وتدعوه للتدبر والتأمل والإقتناع ما تلزمش .... اللى يلزمنا شريعة سهلة حتى لو كانت تساوى الإنسان بالجحش والبهيمة ... بهايم بهايم المهم نخش الملكوت ونبعد عن الكبريت والجاز .... ثم نتعب نفسنا فى التفكير ليه ؟؟ إحنا حنقعد نفكر ولا نشوف لقمة العيش والغلاء اللى احنا فيه ده ؟؟ أمال القساوسة وظيفتهم إيه ؟؟ هما يفكروا واحنا نصقف ونطبل ونزمر ونقول آمين هللويا ... مش بيقبضوا ؟؟؟ يبقى هما اللى يهصروا دماغاتهم الناشفة فى التفكير !!!!!!

                      11 – شريعة تقدس الله تعالى عن كل نقص مرفوضة .... ومليون مرحبا وهلا وغلا بشريعة يصف فيها الرب نفسه بالعث والسوس واللبؤة والدبة والسكران والنعامة والخروف وابن آوى .... واحنا مالنا احنا .... مكتوب أن دى كلمات الرب وهو اللى قايل على نفسه كده حنعترض يعنى ؟؟؟ ثم دى رموز روحية وروحانية ما تفهموهاش انتو يا مسلمين عشان ما اتنفختوش زينا !!!!

                      12 – شريعة تقول لك إبحث عن ربك الحق فهذا سيقودك للإيمان حتما غلط .... الشريعة اللى تقولك صدق وآمن وتعمد أولا وساعتها بس حتعرف ربك الحقيقى تبقى هى الصح

                      13 – شريعة تصون المرأة مرفوضة ... شريعة تحررها أهلا وسهلا أصل المرأة مش جوهرة نادرة يعنى عشان تخاف عليها قوى كده يا مسلم !!!! إيه يعنى لما تخرج متظبطة على سنجة 10 ؟؟ أمال جمالها وطعامتها ولذاذتها لمين ؟؟ هو الناس حتاكل منها حتة يا معقدين انتو ؟؟ وإيه يعنى لما القسيس يعمدها ويرشمها ويحسس عليها ويستفرد بيها ؟؟ القسيس زى أبوها وزى طبيبها الروحانى ... ما تسيبهم يا أخى يفضفضوا مع بعض شوية ... مش كلنا إخوات فى المسيح ؟؟ الغيرة العمياء بتاعتكو دى يا مسلمين مش عندنا ... إحنا ناس متحضرين ومتفتحين وبناكل لحمة الخنزير عادى جدااااااا وبنشرب خمرة كمان ولو كنتوا بتاكلوا وتشربوا الحاجات دى ما كانتش الغيرة والحموشية أكلت قلوبكم السودة !!!!!

                      بصراحة ........
                      مغتـــــــــــــــــاظ أنـــا ....
                      وربنا يهدى


                      تعليق


                      • #12
                        حقا؟؟؟....
                        جميل ..
                        اما انا فانا اقول لك ان حزين وغاضب ولكن في امور اخرى
                        شكرا لك فقد فتحت لنا موضوعا عن الغيض
                        تقبل مروري

                        تعليق


                        • #13
                          -
                          شريعة كتابها مصان من تحريف كلمة أو حتى حرف تبقى مضروبة ..... وعشرة على عشرة لشريعة يعترف قساوستها بوجود أخطاء نساخ رهيبة وتحريفات فيها ولا أهمية للأخطاء فهى غير مقصودة وغير مؤثرة وكانت هوامش واتكتبت بالخطأ سهوا وعفويا وهى فى كل الأحوال غير مهمة بحكم أن البشر مش معصومين .... فحنعمل إيه يعنى ؟؟ ناسخ وغلط ... عيل وغلط ... نمده على رجليه ولا نلطشه قلمين ولا نذبحه ولا نحرق الكتاب المقدس كله عشان تستريحوا ولا إيه بالضبط يا مسلمين انتو !!!!!!
                          شوف يا زعيم

                          القساوسه بيحاولوا يمسكوا العصايه من النص

                          هما قالوا اهو إن فى تحريف... يشكروا عملوا اللى عليهم...

                          لو حد بقى جه يوم القيامه وقال انا اللى أضلنى القس فلان ولا القس علان هيقول له انا قلت إن الكتاب محرف إنت اللى اصريت على الضلال
                          يقول الله تعالى:
                          " مَّا الْمَسِيحُ ابْنُ مَرْيَمَ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ وَأُمُّهُ صِدِّيقَةٌ كَانَا يَأْكُلاَنِ الطَّعَامَ انظُرْ كَيْفَ نُبَيِّنُ لَهُمُ الآيَاتِ ثُمَّ انظُرْ أَنَّى يُؤْفَكُونَ ﴿75﴾"/المائدة.

                          ............................................................ ........................
                          ﴿ إِنَّ مَثَلَ عِيسَى عِنْدَ اللَّهِ كَمَثَلِ آَدَمَ خَلَقَهُ مِنْ تُرَابٍ ثُمَّ قَالَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴾أل عمران 59
                          ............................................................ ...........................

                          تعليق


                          • #14
                            كلنا مغتاظين مش انت بس يا Doctor X
                            اللهم يا سامع السر والنجوى
                            اللهم يا كاشف الضر والبلوى
                            اللهم يا سامع السر والخفيه يا من حوائجنا عنده مقضيه
                            اللهم يا مسبب الاسباب يا قاهر الاعداء
                            يا هازم الاحزاب يا منزل الشتاء
                            يا مخرج الاموات يا هادم اللذات
                            يا كاشف الكرب يا سميع يا عليم
                            يا باني السماء بغير عمد
                            يا مسير الارض بغير عون
                            اللهم أنصر فلسطين وأحرس المسجد الاقصى من مكر الماكرين

                            تعليق


                            • #15
                              دكتور فكرى بارك الله فيك أكظم غيظك أخى وفرج الله قريب وسوف يظهر الحق لهم عاجلا غيرآجل .

                              تعليق

                              يعمل...
                              X