اين کتاب، پرده کشايي از حقايقي است که بسياري از فرزندان شيعه و اهل سنت از آن آگاهي ندارند، و آن اعتقاد علماي شيعه اثنا عشري به اينکه اين قرآني که اکنون در نزد ماست، تحريف شده و ناقص است و همانا قرآن کامل نزد مهدي منتظر ميباشد.
Author: محمد عبدالرحمن سیف
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
-
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين زوجين خوشبخت (پيامبر و خديجه) از تولد فاطمهي زهرا بسيار خوشحال بودند. او دختر چهارم اين خانواده بود، سه خواهر ديگر او «زينب» «رُقيّه» و «أم كلثوم» بودند، كه همگي از يك مادر، آن هم خديجهي كبري ـ رضيالله عنهاـ متولد شده بودند. پيامبر عليه السلام در چهرهي فاطمهي زهرا، زيبايي و جمال، بركت و سعادت را مشاهده نمود، او بسيار شبيه پدرش بود و تا آخرين لحظات زندگاني پدر و مادرش، محبوبترين فرد نزد آنان به شمار ميآمد.
Author: ایوب گنجی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
علامه برقعي در شروع از جمله ی علما ي مذهب شيعه اثنا عشري بوده و از مجتهدين اعلامشان به شمار مي رفت، ولي اخلاص، صدق و مبارزه او با بدعتها و خرافات و تمسك شديد علامه به قرآن كريم نهايت او را به طرف حق که راه رسول الله و اهل بیت و اصحاب بزرگوارشان می باشد رهبري كرد.
Author: آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی
Reveiwers: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
يكي از عوامل ضعف و ركود حركت دعوت و اصلاح، عدم آشنائي برخي از مربيان و دعوتگران و مبلغان از رهنمودها و نحوهء عمل پيامبر اسلام و شيوههاي حكيمانه و ابرازي است كه ايشان در راه دعوت و اصلاح بكار میگرفتند، اين كتاب بيانگر اين مفهوم و حكمت در دعوت و اصلاح میباشد.
Author: صالح بن عبد الله بن حميد
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
رساله ي حاضر را ـ كه برادر خالد بن عبدالرحمن جريسي در فضيلت ذكر و دعا و وسيله هاي اجابت آن و بعضي از دعاهاي منقول و وارده نوشته است
Author: خالد الجریسی
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com